duminică, 28 noiembrie 2010

Cele mai frumoase femei din showbizul romanesc

Locul 10 - Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu este un nume rasunator in lumea mondena de astazi. De la sofer de taxi si antrenoare de fitness, pana la sefa de cabinet la Senatul Romaniei, scriitoare, actrita si in final om de televiziune, Mihaela Radulescu a trecut prin toate treptele sociale, pana la apogeul carierei sale, pentru a se opri  in varful piramidei.




Locul 9 - Monica Birladeanu

Monica Barladeanu este frumoasa, celebra si talentata. S-a nascut in Iasi, pe 12 decembrie 1978.  In timpul facultatii isi ia diferite joburi: ospatarita, promoter la diferite branduri, pana cand i se face oferta de a poza pentru un catalog de lenjerie intima, oferta pe care Monica o accepta. In primul an de facultate, isi reprezinta universitatea la concursul "Miss Transilvania" si incheie un contract cu agentia de modele MRA. Restul e istorie! 




Locul 8 - Geanina Varga

Geanina Varga este actrita, playmate si mamica la numai 22 de ani. Pe Geanina o cunoasteti din serialul "Cu un pas inainte", ca interpreta a Katiei Dinescu de la PRO TV sau din numarul din iunie al revistei "Playboy" Romania. La cei 22 ani ai sai se poate lauda cu un trecut destul de activ atat pe plan profesional cat si personal: foarte multe aparitii in spoturi publicitare si defilari pe podiumurile de moda, o casatorie trainica de 4 ani si un baietel de 1 an si patru luni. In octombrie 2007, Geanina castiga concursul de frumusete Miss Fotomodel Romania, dupa ce in urma cu opt luni daduse nastere baietelului sau Patrik Alexandru. 

Locul 7 - Andreea Raicu

Andreea Raicu  a demonstrat de-a lungul carierei sale ca nu este numai un chip frumos, ci si o profesionista, descurcandu-se la fel de bine in toate compartimentele presei: radio, televiziune sau presa scrisa, dar si modelling. S-a nascut pe 18 iulie 1977. In 1995, a castigat premiul I la finala nationala a Elite Model Look. Este prima romanca ce castiga premiul Best Elegance la finala internationala a Elite Model Look de la Seul. Contactul cu televiziunea il are inca din timpul liceului, cand face o reclama pentru o anumita marca de cafea. Revine pe micile ecrane in calitate de prezentatoare a emisiunilor Totul pentru tine, Ce vor fetele, Mereu prieteni, Versus, Big Brother, Megastar. 

Locul 6 - Andreea Banica

Andreea Banica s-a nascut pe 21 iunie, 1978, in judetul Constanta, in Euforie. Canta de la varsta de 4 ani, iar talentul sau muzical este remarcat de Adrian Paunescu, pe cand Andreea avea  doar 6 ani. De atunci o gasim pe Andreea mereu pe scena, care este este viata ei. 


Locul 5 - Andreea Mantea

Pe Andreea Mantea o cunoasteti din aparitiile Playboy, din emiunea matinala Razvan si Dani, iar acum, mai nou o vedeti alaturi de Mircea Radu la emisiunea "Din Dragoste". O puteti intalni la o prezentare de moda, pe cat-walk sau la cumparaturi in mall. 














 Locul 4 - Laura Cosoi

Laura Cosoi s-a nascut pe 2 Ianuarie 1982 la Iasi. Laura a debutat in anul 2002 in televiziune cu rolul Adinei in serialul "La bloc", difuzat la Pro Tv. In 2005 a jucat in serialul "Fete cu lipici", iar in  anul 2007, interpreteaza rolul unei tinere ambitioase pe nume Mara Soare, in serialul de televiziune "Cu un pas inainte".






Locul 3 - Iulia Vantur

Iulia Vantur ne asteapta in fiecare dimineata cu informatiile cele mai importante si ne aduce serile in pasi de dans, alaturi de binecunoscutul Stefan Banica Jr. Tanara si frumoasa, cu dimensiuni perfecte, nu a durat mult pana sa fie remarcata in orasul natal, Iasi, si luata sa lucreze ca manechin. La 15 ani isi incepe viata de model, pentru ca 2 ani mai tarziu sa devina instructor de modele la Iasi, Botosani si Suceava. Intra in televiziune la varsta de 19 ani, cand prezinta la o statie locala TV, Europa Nova, o emisiune-magazin. Dupa aceasta experienta, devine stirista la PRO TV Iasi. Incepand cu anul 2006, Iulia se muta in Bucureti, unde prezinta stirile matinale si emisiunea "Dansez pentru tine", impreuna cu Stefan Banica Jr. 


Locul 2 - Beatrice Chirita

Beatrice Chirita are treizeci de ani si este un nume celebru in lumea modei. A debutat pe podiumurile de prezentare destul de tarziu, la 27 de ani, devenind in scurt timp un model apreciat in Brazilia, Italia si cateva tari sud-americane. Este considerata de actorul cubanez Andy Garcia mai frumoasa decat Salam Hayek.







 

 Locul 1 - Catrinel Menghia

Frumoasa ieseanca a fost, este si continua sa fie protagonista multor fantezii masculine. Este suficient sa o privesti in fotografii si vei intelege de ce... Sexy si senzuala, Catrinel Menghia a reusit sa impresioneze si romanii, dar si barbatii din afara granitelor. Supermodelul s-a nascut la Iasi la 1 octombrie 1985, are 1,76 m si are dimensiunile perfecte 90-60-90.